Het fanatisme van gebruikers van Website Builder Tools

Gepubliceerd op:
10
10
2022
Gemiddelde leestijd:
999
min.

Als klant wil je gewoon de beste tool

Op een willekeurig WordPress-forum las ik over de 20 beste Website Builder Tools voor 2023. In de scope van dat artikel werden alle - niet op WordPress gebaseerde tools - genegeerd. “Because we believe the solutions mentioned in our article are simply better.

Ik bespaar je de antwoorden onder aan het artikel. Want waar het om gaat, is om klanten te adviseren wat de beste tool voor hun opdracht is. Ongeacht de gebruikte techniek. Je zit als klant niet te wachten op vooringenomenheid van je developer gebaseerd op... ja, op wat precies? Is een bijvoorbeeld een Apple smartphone beter dan een Samsung? Beiden doen ze voor 99% hetzelfde. Wil je FaceTimen, dan neem je een iPhone. Zo simpel is het.

Een paar weken geleden kreeg ik het verzoek een Figma webdesign te converteren naar een website. Iets wat ik dagelijks doe voor webbureaus. Het bureau wilde bepaalde technieken gaan gebruiken, die op een ander platform verder ontwikkeld zijn.* Ik adviseerde hen om naar een ander te gaan ipv toch de opdracht naar mij toe te trekken.

Als klant wil je objectief advies. Niet slechts een mening over een tool. Laat je door je developer de juiste tool voor de opdracht aanbevelen, zonder rekening te houden welke tool het is. Kies daarna je developer.

Natuurlijk heb ook ik een mening waar ik mee werk. Maar dat wil niet zeggen dat het voor 100% de juiste tool is.

* Zowel Memberships als Logic zijn op dit moment in beta. Vandaar mijn advies.


Door op ‘Accepteer’ te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van onze cookies.